VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is gelegeerd staal (Alloy)?

Alloy is een mengeling van meerdere metalen welke vergelijkbaar is met Stainless Steel (roestvrij staal). Het materiaal is hard, sterk, slijtvast en het glimt je tegemoet.
Het nadeel echter hiervan is dat er soms nikkel in verwerkt zit, waarvoor sommige mensen allergisch zijn.
Onze alloy goldplated sieraden zijn echter vrij van nikkel-lood en cadmium.
Dit geeft geen garantie dat er helemaal geen allergische reacties kunnen voorkomen.

Hoe behoudt je gold/silverplated mooi?

Wij doen altijd onze uiterste best om goede kwaliteitsproducten in te kopen. Zo ook onze silverplate en goldplate sieraden. Natuurlijk heeft elk product een bepaalde tijdslimiet waarin deze in goede staat blijven. Om dit zo lang mogelijk te behouden geven wij u een paar tips om deze sieraden te beschermen en in een goede conditie te houden.

  1. Vermijdt contact met producten welke chemicalièn kunnen bevatten zoals: haarlak, body lotion, parfum, scheerzeep en andere chemicaliën. Hierdoor kunnen de sieraden grijzig kleuren.
  2. Draag nooit sieraden tijdens het douchen of zwemmen. Het chloor in zwembaden kunnen de plate laag aantasten en zwart kleuren. Dit geldt zeker voor de silverplate- en zilverkleurige sieraden.
  3. Het is zeer af te raden sieraden te dragen tijdens schoonmaak werkzaamheden of afwassen, uw sieraden kunnen verkleuren of zelfs beschadigd raken.
  4. Vermijdt contact met een transpirerende huid, dit zal de plate laag aantasten of zelfs helemaal laten verdwijnen.

Houdt silverplate en goldplate sieraden langer mooi door bovenstaande tips in acht te nemen. Wij zijn niet aansprakelijk voor ondeugdelijk gebruik van deze producten.

© 2017 - 2021 TrendSuppliez | sitemap | rss